Takipçi Satın Al ve Sosyal Ağlarda Ticaret

Takipçi Satın Al ve Sosyal Ağlarda Ticaret

Takipçi satın almak ve sosyal ağlar üzerinde ticaret yapmak için profil oluşturmak hakkında daha önceki yazımızda sosyal medyaya giriş için yeterli bilgileri verdiğimi ve profillerinizi hazırladığınızı ümit ederek ikinci yazım olan ticarette sosyal medya kullanımı hakkında tüm detaylara bu yazımda yer vericem.

Eğer ilk yazımı okumayanlar varsa onları şöyle alalım ; takipci satin al ve sosyal ağlarda ticarete giriş

Instagram profilinizi düzgün şekilde oluşturdunuz tüm rehberinizdeki arkadaşları takip ettiniz ve geri dönenler oldu takibinize, kendinize 100 200 arası bir takipçi kitlesi yaptınız . Yaptığınız paylaşımlar organik olarak 15 20 beğeni alıyor ve hiç sipariş gelmiyor bu çok normal sabırlı olup daha çok insana ulaşabilmek için yolunuza devam etmelisiniz ilk günler paylaştığınız resimlere beğeni bile gelmeyebilir bu moral motivasyon bakımından sizi yıldırmasın bu söylediğim çalışma sistemi günde 1 saatinizi almıycak ve ücretsiz reklam imkanı .
Sosyal medyada ticaret
Sosyal medyada ticaret


Emeksiz yemek olmuyor :)

Sabır etmelisiniz gerçekten her işin başı sabır olduğu gibi bu işin başıda sabırdan ve disiplinden geçiyor her gün düzenli sabah akşam paylaşımlarınızı yapmalı ve takipçileriniz için bulabileceğiniz en güzel resimleri içerikleri paylaşmalısınız. Her geçen gün daha iyisini yapmalısınız ki sürekli ve kalıcı bir takipçi kitlesine sahip olun.

Paylaştığınız postların altında kullandığınız etiketleri özenle ve dikkatli seçin çok fazla popüler olursa diğer resimlerin arasında kaynayabilir bu yüzden nokta atışı bir anahtar kelime kullanmalı ve bu sırada gizliliğinizin açık olduğundan emin olmalısınız. Çünkü etiketli paylaşımlar keşfetten insanların sizi bulabilmesi için vardır ve gizliliğiniz kapalı olursa kimse sizi ve paylaşımlarınızı göremez.Burdan size direk takipçi satın al veya instagram beğeni satın al demek istemiyorum çünkü ilk etapta çok sağlıklı olmayacaktır bu işlemi yapmak bu yüzden ilk etapta en azından hesabı açtığınız ilk 15 20 gün hatta 30 gün boyunca organik bir kitle oluşturmak için çalışmalı ve kendinize kemik bir takipçi kitlesi oluşturmalısınız.

Bu yüzden en güzel yol organik olandan geçer herşeyin orjinali makbuldür diyelim :) Takipçi satın almak konusuna gelicez burda takipçi satın alma işlemini sadece bir araç olarak kullanmayı ve ticaret yaparken sizi başarıya giden yolda iyi şekilde desteklemeyi takipçi satın alarak nasıl yaparız bunuda göstericem şimdilik takipçi satın alma işlemini bir kenara bırakalım siz paylaşımlara odaklanın bende birdahaki yazıma kadar biraz ortalıklardan kaybolayım kendinize iyi bakın ..

Yorumlar